header
dijous, 21 novembre 2019

Activitats Aecat

Com Associar-se

Noticies / novetats

Area de socis

Inicio > Avis legal
Avis legal PDF Imprimeix Correu electrònic

Aquestes condicions regulen l'ús del lloc d'internet www.AECAT.com, que la ASSOCIACIÓ D'EMPRESES CARROSSERES I TRANSFORMADORS, des d'ara AECAT posa a disposició dels usuaris d'Internet.


www.AECAT.com es reserva el dret a modificar les presents condicions d'ús amb l'objecte d'adequar a la legislació vigent aplicable en cada moment oa les necessitats derivades del funcionament del lloc web.

Aquestes condicions no exclouen la possibilitat que determinats serveis del lloc web, per les seves característiques particulars, disposin a més d'aquestes condicions generals, de les seves pròpies condicions particulars d'ús.

La utilització del web i, particularment, l'emplenament de qualsevol dels formularis en ell disponibles, atribueix la condició d'usuari del web i suposa l'acceptació plena i sense reserves per part de l'usuari de les presents condicions en la versió publicada per www.AECAT.com en el moment en què l'usuari accedeixi al mateix.

A través del web de www.AECAT.com es facilita als usuaris l'accés i la utilització de diversos serveis i continguts (en endavant "els serveis") posats a disposició de l'usuari per AECAT i / o tercers proveïdors de serveis i continguts .

www.AECAT.com es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment, i sense avís previ, la presentació i configuració del mateix i dels serveis prestats a través d'ell, així com les condicions d'utilització.

Amb caràcter general els serveis oferts a través del lloc web tindran caràcter gratuït. No obstant la utilització de determinats serveis del portal web estan o poden estar en el futur subjectes a contraprestació econòmica en la forma i termes que es determini en les condicions particulars del servei. Tampoc serà necessari, amb caràcter general, el registre com a usuari del web, però AECAT podrà en qualsevol moment modificar les condicions d'accés als serveis, inclòs el cessament de gratuïtat.

L'usuari reconeix i accepta que l'ús dels continguts i serveis oferts per AECAT a la seva web es realitza sota el seu únic i exclusiu risc i responsabilitat.

L'Usuari es compromet a utilitzar el lloc web i tot el seu contingut i serveis d'acord amb el que estableix la llei, la moral i l'ordre públic i d'acord amb les presents condicions generals d'ús i de les condicions particulars que, si escau , se li apliquen. Així mateix es compromet a fer un ús adequat dels serveis i continguts del web ia no emprar-los per realitzar activitats il.lícites o contràries a la moral i l'ordre públic, que atemptin contra els drets de tercers o que infringeixin els drets de la propietat intel.lectual i industrial , o qualssevol altres normes aplicables.

L'usuari es compromet a no transmetre, introduir, difondre o posar a disposició de tercers qualsevol tipus de material i informació (arxius de so i imatge, fotografies, programari, etc) que siguin contraris a la llei, la moral, l'ordre públic i les presents condicions generals d'ús i particulars que li siguin d'aplicació. A títol merament enunciatiu i sense que tingui caràcter limitatiu o excloent, l'usuari es compromet a:

* No introduir o difondre continguts o propaganda de caràcter racista, pornogràfic, d'apologia del terrorisme que atemptin contra els drets de les persones i el que estableix la legislació vigent.
* No introduir o difondre a la xarxa programes de dades (virus, programari, etc.) Susceptibles de provocar danys en els sistemes informàtics del proveïdor, els seus proveïdors, clients o tercers usuaris de la xarxa d'internet.
* No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tema, informació, element o contingut que constitueixi publicitat il.lícita.
* No transmetre publicitat no demanada o autoritzada, material publicitari escombraries, "cartes en cadena", "estructures piramidals" o qualsevol altra similar.
* No introduir o difondre informació i continguts falsos o inexactes, que puguin induir a error en els receptors de les mateixes.
* No suplantar a altres usuaris utilitzant les seves claus d'accés.
* No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol informació, element o contingut que suposi una violació dels drets de la propietat intel.lectual i industrial, patent, marques, copyright, que corresponguin al portal oa tercers.
* No difondre, transmetre o posar a disposició de tercers qualsevol tema, informació, element o contingut que suposi una violació del sector de les comunicacions i la legislació de protecció de dades de caràcter personal.


AECAT no serà responsable dels errors que poguessin produir en les comunicacions, inclòs l'esborrat, transmissió incompleta o retards en la remissió, no comprometent-se tampoc a que la xarxa de transmissió estigui operativa en tot moment. Tampoc respondrà AECAT en cas que un tercer, trencant les mesures de seguretat establertes per aquest, accedeixi als missatges o els utilitzi per a la remissió de virus informàtics.

AECAT no pot garantir la invulnerabilitat absoluta dels seus sistemes de seguretat, ni pot garantir la seguretat o inviolabilitat d'aquestes dades a la seva transmissió a través de la xarxa.

AECAT no garanteix la licitud dels continguts de tercers als quals s'accedeixi a través del portal, ni la veracitat, exactitud, fiabilitat i utilitat dels continguts de què disposa el mateix.

AECAT no controla, ni garanteix l'absència de virus informàtics en els serveis prestats per tercers a través del seu lloc web que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, equips, documents o fitxers electrònics emmagatzemats en el sistema informàtic.

Els dispositius d'enllaç que el lloc web posa a disposició dels usuaris tenen per únic objecte facilitar als mateixos la recerca de la informació disponible a internet.

AECAT no controla la utilització que els usuaris fan del seu web, ni garanteix que ho facin de manera conforme a les presents condicions. Tampoc garanteix els productes i serveis disponibles als llocs enllaçats ni assumeix cap responsabilitat per aquests productes o serveis.

AECAT es reserva el dret a denegar o retirar l'accés al lloc web i / o als serveis en qualsevol moment i sense necessitat de preavís a aquells usuaris que incompleixin aquestes condicions.

En allò no previst en aquestes condicions generals, així com en la interpretació i resolució dels conflictes que poguessin sorgir com a conseqüència del mateix serà d'aplicació la legislació espanyola. AECAT i l'usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, es sotmeten als Jutjats i Tribunals de Lugo per a qualsevol controvèrsia que pogués derivar de la prestació de serveis objecte d'aquestes condicions.


POLITICA DE PRIVADESA

Amb la informació que li proporcionem a continuació AECAT vol que vosté conegui quina és la política de privadesa aplicada pel que fa al es seves dades personals.


¿Qui és el Responsable del tractament de les seves dades personals ?

ASSOCIACIÓ D'EMPRESES CARROSSERES I TRANSFORMADORS

CIF: B65003287

Domicili social: Floridablanca 55-57 Entlo. 08015 Barcelona

E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

 

¿Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem la informació que ens faciliti amb la finalitat de prestar els serveis contractats i, si escau, enviar-li les comunicacions informatives que puguin ser del seu interès.

¿Quant temps conservarem les seves dades ?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no ens sol·liciti la seva supressió i quant les dades ja no siguin necessàries per a la finalitat que van ser recollides.

¿Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades ?

La base legal per el tractament de les seves dades és el seu consentiment i, si escau, l'execució contractual dels nostres serveis de gestoría i assessoria.

¿A quins destinataris es comunicaran les seves dades ?

Les seves dades no es cediràn a cap altre entitat, llevat d'obligació legal o consentiment exprés previ.

¿Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

Pot exercir el seu dret d'accés a les dades personals, així como sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstancies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de manera retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.

Vostè podrà exercir els drets referits anteriorment, en els termes i condicions que preveu la legislació vigent, en el domicili social de ASSOCIACIÓ D'EMPRESES CARROSSERES I TRANSFORMADORES (C/Floridablanca, 55 en 08015 Barcelona) o sol·licitar-ho mitjançant l'enviament de correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

En el cas que no obtingui una resposta satisfactòria i desitgi formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d'aquests drets, pot acudir a l'Agència Espanyola de Dades (www.agpd.es - C/Jorge Juan, 6 de Madrid).


Darrera actualització de dilluns, 28 de maig de 2018 14:07
 
relacion links normativa

AECAT | Floridablanca. 55-57 entresuelo 08015 BARCELONA - Tel: 934235295 / Fax: 933251746      Diseño web: Lekter Grafiks